Categorii
Skip Navigation Links
»
Blog
Modele de ochelari potriviti pentru fata patrata Modele de ochelari potriviti pentru fata patrata
19.09.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Cum iti dai seama, ca parinte, daca ochelarii alesi i se potrivesc micutului tau? Este foarte simpu: alegi modelul ochelarilor in functie de formatul fetei copilului tau. In acest articol iti vom prezenta principalele caracteristici ale fetei patrate si iti vom prezenta cateva modele de ochelari potrivite pentru acest format al fetei.
Modele de ochelari potriviti pentru fata ovala Modele de ochelari potriviti pentru fata ovala
12.09.2017 / Blogul Optica Iris
O pereche de ochelari cu un format potrivit pentru fata copilului tau va arata estetic, ceea ce inseamna ca acestia ii vor sta bine. In cele ce urmeaza iti vom dezvalui cum sa recunosti formatul fetei ovale si iti vom prezenta cateva modele de ochelari potrivite pentru acesta.
 Modele de ochelari potriviti pentru fata rotunda Modele de ochelari potriviti pentru fata rotunda
05.09.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le aiba in considerare un parinte, atunci cand doreste sa cumpere o pereche noua de ochelari pentru copilul sau este forma lor. In cele ce urmeaza iti vom dezvalui cum sa recunosti formatul fetei rotund si iti vom prezenta cateva modele de ochelari potrivite pentru acest format al fetei.
5 simptome care indica probleme de vedere la copii 5 simptome care indica probleme de vedere la copii
29.08.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Daca unele probleme de sanatate sunt mai evidente si pot fi depistate cu usurinta, exista altele, precum problemele de vedere, care nu sunt observate atat de usor inca de la inceput. In cele ce urmeaza iti vom prezenta 5 simptome care ar putea indica faptul ca cel mic are nevoie de un control oftalmologic.
Ochelarii de soare polarizati: moda sau necesitate? Ochelarii de soare polarizati: moda sau necesitate?
15.08.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Ochelarii de soare reprezinta un accesoriu pe care orice copil trebuie sa il aiba la indemana, indiferent de anotimp. Medicii oftalmologi recomanda purtarea unor ochelari de soare polarizati, deoarece acestia protejeaza ochii de razele nocive ale soarelui mai bine decat orice alt tip de ochelari de soare.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10