Categorii
Skip Navigation Links
»
Blog
Tratamente pentru lentile necesare purtatorilor de ochealari de vedere Tratamente pentru lentile necesare purtatorilor de ochealari de vedere
07.11.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile

Ochelarii de vedere sunt, pentru multi dintre noi, accesorii indispensabile. De aceea, atunci cand ii alegem, trebuie sa acordam atentie atat modelului și calitatii ramei, dar mai ales calitatii lentilelor de vedere. 

Istoria ochelarilor de vedere Istoria ochelarilor de vedere
31.10.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
In Europa, instrumentele optice utilizate pentru imbunatatirea vederii au aparut in urma cu aproximativ 700 de ani si de atunci s-au perfectionat constant, pana la formele si tehnologiile avansate ale ochelarilor din prezent. 
Tipuri de ocluzoare folosite in terapiile ortoptice Tipuri de ocluzoare folosite in terapiile ortoptice
24.10.2017 Blogul Optica Iris / Recomandari

Ocluzorul este un plasture autoadeziv, pentru ochi sau pentru ochelari, folosit in tratarea unor afectiuni de vedere. In functie de tratamentul recomandat de medicul specialist oftalmolog, pacientii pot purta, in general, doua tipuri de ocluzoare: ocluzor pentru lentila ochelarilor de vedere si ocluzor pentru ochi.

Colectia de ochelari de vedere pentru copii Star Wars Colectia de ochelari de vedere pentru copii Star Wars
10.10.2017 Blogul Optica Iris / Noutati

Anul acesta, producatorul francez de ochelari Opal a lansat o colectie de ochelari de vedere pentru copii inspirati din carismaticele personaje si fascinantul univers Star Wars.

Ochelarii de vedere pentru sport: moda sau necesitate? Ochelarii de vedere pentru sport: moda sau necesitate?
03.10.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Echipamentele sportive au rolul atat de a ne proteja de incidentele care s-ar putea ivi in timpul exercitiilor, cat si de ne ajuta sa ne il practicam mai usor si in siguranta. Pe langa echipamentul de baza, unele activitati sportive impun si purtarea unor ochelari speciali pentru sport.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >>