Categorii
Skip Navigation Links
»
Blog
Tipuri de solutii pentru curatarea ochelarilor Tipuri de solutii pentru curatarea ochelarilor
23.05.2017 Blogul Optica Iris / Recomandari
Daca stim cum sa alegem corect solutiile de curatare a ochelarilor, in functie de utilitatea lor si de mediul in care ii folosim, vom avea o vedere clara atat atunci cand soarele straluceste, cat ai atunci cand afara este ceata.
Cum ne protejam ochii atunci cand facem sport in aer liber? Cum ne protejam ochii atunci cand facem sport in aer liber?
16.05.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Vara este tot mai aproape iar tu stii ce inseamna acest lucru – incepe sezonul sporturilor in aer liber! Fotbal, baschet, tenis, badminton, alergat, plimbari cu bicicleta sau drumeții, cu siguranta toate sunt pe lista ta de activitati. Insa, pentru a te putea bucura de ele, trebuie sa ai o vedere clara, chiar si in cele mai insorite zile de vara. 
Am lansat „Ghidul de alegere a ochelarilor de vedere pentru sport” Am lansat „Ghidul de alegere a ochelarilor de vedere pentru sport”
09.05.2017 Blogul Optica Iris / Noutati
Pentru persoanele active nimic nu este mai relaxant decat sa poata practica oricand, in siguranta, activitatile sportive preferate, indiferent daca o fac in sala de sport sau in aer liber. Iar pentru ca si persoanele purtatoare de ochelari sa poata practica in siguranta sportul preferat, am lansat „Ghidul de alegere a ochelarilor de vedere pentru sport”.
3 motive pentru care copiii ar trebui sa poarte ochelari de soare 3 motive pentru care copiii ar trebui sa poarte ochelari de soare
02.05.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Poate ai observat ca, atunci cand iese afara si este insorit, copilul tau clipeste foarte des, ii lacrimeaza ochii sau isi „strange” ochii avand senzatia ca nu vede bine. Acest lucru se intampla deoarece ochii micutului tau au dificultati in a tolera lumina puternica a soarelui!
Noua colectie de ochelari de soare Polaroid Kids 2017 Noua colectie de ochelari de soare Polaroid Kids 2017
25.04.2017 Blogul Optica Iris / Noutati
Noua colectie de ochelari de soare polarizati Polaroid Kids ii apara pe cei mici de razele UVB ale soarelui, daunatoare ochilor si le ofera o vedere perfecta chiar si in cele mai insorite zile. In plus, cu ei prichindeii vor fi tot anul la moda!

1 2 3 4 5 6 7