»
Blog
Colectia de ochelari pentru sport Leader
Colectia de ochelari pentru sport Leader
18.04.2017 Blogul Optica Iris / Noutati
Fiecare dintre noi, indiferent ca suntem adulti sau copii, avem un sport sau o actvitare in aer liber preferata, iar una dintre micile noastre placeri este sa o practicam ori de cate ori avem ocazia. Insa, pentru a ne bucura din plin de sportul preferat, avem nevoie de o vedere clara, de aceea va prezentam colectia de ochelari pentru sport Leader, produsa de Hilco. 
Obisnuieste-ti copilul sa poarte ochelari de soare inca de mic
Obisnuieste-ti copilul sa poarte ochelari de soare inca de mic
11.04.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Obiceiurile sanatoase se dezvolta inca de la cele mai fragede varste ale copilariei. Atunci cand incepem sa dezvoltam obiceiuri de mici, cum ar fi spalatul pe maini sau igiena orala zilnica, aceste obiceiuri le vom pastra si atunci cand vom deveni adulti, devenind o parte din viata noastra de zi cu zi. Acelasi lucru ar trebui sa se intample si cu purtarea ochelarilor de soare
Ochelari de inot cu dioptrii
Ochelari de inot cu dioptrii
28.03.2017 Blogul Optica Iris / Recomandari
Indiferent daca esti inotator profesionist sau practici acest sport ca hobby, ochelarii de inot cu dioptrii, pentru copii si adulti, sunt ideali pentru multe sporturi nautice, principalul lor avantaj fiind acela ca au dublu rol: ofera inotatorului o vedere clara, chiar si sub apa si impiedica apa sa intre in contact cu ochii, evitandu-se astfel iritatiile sau ranirea lor.
Ochelari de vedere cu lentile colorate
Ochelari de vedere cu lentile colorate
14.03.2017 Blogul Optica Iris / Recomandari
Potrivit medicilor oftalmologi, ochelarii de vedere cu lentile colorate sau ochelarii de soare cu dioptrii sunt cei mai buni pentru sanatatea ochilor copilului, atunci cand afara soarele straluceste prea puternic. Acestia au lentile colorate cu dioptrii, tratament antireflex (pentru eliminarea reflexiilor de pe suprafata lentilelor) si ofera 100% protectie UV. 
Colectia de rame de ochelari de vedere Julbo
Colectia de rame de ochelari de vedere Julbo
07.03.2017 Blogul Optica Iris / Noutati
Copiii cu un stil de viata activ au nevoie de o pereche de ochelari comozi, practici si care sa le ofere siguranta. De aceea, pentru a se bucura de o vedere clara si cat mai multa flexibilitate, lansam noua colectie de rame de ochelari de vedere Julbo.

1 2 3 4 5 6