Categorii
Skip Navigation Links
»
Blog
3 aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi ochelarii de soare 3 aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi ochelarii de soare
18.07.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile

Ochelarii de soare sunt un accesoriu pe care trebuie sa il avem tot timpul la indemna, pentru a ne proteja ochii de razele UV ale soarelui, nocive pentru ochi. Atunci cand alegi ochelarii de soare, este recomandat sa tii cont de 3 aspecte importante: functionalitate, material si estetica.

Cum sa alegi ochelarii in functie de sportul pe care il practici? Cum sa alegi ochelarii in functie de sportul pe care il practici?
11.07.2017 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Orice sport am practica, acesta necesita atentie si o vedere cat mai buna, atat pentru a ne simti confortabil, cat si pentru a ne simti in siguranta. In acest caz, medicul oftalmolog recomanda puratarea unor ochelari de vedere speciali pentru sport.
Ochelari de vedere sport pentru adulti Ochelari de vedere sport pentru adulti
04.07.2017 Blogul Optica Iris / Noutati
Stiai ca pe site-ul Optica Iris poti gasi si ochelari de vedere sport pentru adulti? Aici poti gasi modele de ochelari de vedere all sports, ochelari de inot cu dioptrii, ochelari de ciclism cu dioptrii sau ochelari de soare pentru sport,  acoperind astfel o gama larga de sporturi. 
3 tipuri de ochelari de vedere si de soare 3 tipuri de ochelari de vedere si de soare
27.06.2017 Blogul Optica Iris / Recomandari
In prezent exista cateva solutii inteligente pentru a avea atat o vedere clara, cat si protectie solara, intr-un singur produs. In cele ce urmeaza iti vom prezenta trei tipuri de o ochelari de vedere si de soare.
Ochelari de soare pentru copii Bambini by Mario Rossi Ochelari de soare pentru copii Bambini by Mario Rossi
20.06.2017 Blogul Optica Iris / Noutati
Noua colectie de ochelari de soare pentru copii Bambini by Mario Rossi este dedicata micutilor care doresc sa aiba un stil mai aparte, fiind printre cei mai indragiti astfel de ochelari in randul copiilor din Italia, dar si din restul Europei.

1 2 3 4 5 6 7 8 9