Ochelari de Vedere Copii – Rame Ochelari Copii – Optica Medicala Pediatrica

Sunt deja client

Email
 
Parola
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×

Ne gasiti pe whatsapp:
0754 687 124
Orar:
L-J: 09:00 – 19:00
V: 09:00 – 18:00

Telefon: 0754 687 124
Email: contact@opticairis.ro

»
Despre noi


Optica Iris este magazinul online de optica medicala al Opticii Iris din Cluj-Napoca. Infiintata in 2013, Optica Iris este, in prezent, unicul magazin online specializat pe comercializarea de produse oftalmologice pentru copii.

Avand un singur sediu in tara, la Cluj-Napoca, magazinul online Optica Iris a fost deschis din dorinta de a ajuta cat mai multi copii din toate colturile Romaniei sa aiba acces la produse de calitate care sa ii ajute sa aiba o vedere cat mai clara. Specializati in oftalmologie pediatrica, am lansat Optica Iris dupa ce am realizat ca in tara noastra nu exista niciun magazin online dedicat exclusiv oftalmologiei pediatrice, care sa comercializeze o gamă completă de ochelari și accesorii pentru copii. Produsele comercializate de Optica Iris includ: rame, rame si lentile, ochelari pentru sport, ochelari de soare si accesorii, toate de cea mai inalta calitate.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este simpla: Sa punem vederea copiilor pe primul loc! Dorim sa le oferim copiilor dumneavoastra produse oftalmologice care sa le asigure o vedere superioara, la preturi accesibile pentru oricine, astfel incat cat mai multi copii sa se poata bucura de o vedere clara, sa se simta confortabil si in siguranta atunci cand poarta ochelari si sa aiba mai multa incredere in ei.

In calitate de unic magazin online specializat pe produse oftalmologice pentru copii, ne dam silinta sa va oferim, in continuare, produse calitative de corectare a problemelor de vedere si de protectie a ochilor copiilor, indiferent de mediul in care se afla sau de activitatea pe care o desfasoara.

Produse

Optica Iris detine o gama completa de produse optice menite sa corecteze diferitele probleme de vedere ale copiilor. Produsele comercializate de magazinul online Optica Iris sunt achizitionate de la cei mai consacrati producatori si furnizori interni si internationali, acestea fiind create de designeri de produse pentru copii si adolescenti cunoscuti la nivel international.

Ramele si lentile moderne sunt realizate din cele mai calitative, mai comode si mai durabile materiale existente pe piata, cu scopul de a rezista indiferent de activitatile desfasurate de cei mici. In prezent, comercializăm ochelari de vederere și ochelari de soare pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani, iar gama noastra de ochelari de vedere pentru sport cuprinde atât ochelari sport pentru copii, cât și ochelari sport pentru adulți.

Produsele comercializate de Optica Iris sunt:

  • Ochelari de vedere pentru sport: Leader C2 (all sports), Progear Eyeguard (all Sports), Shoptic B&S (ciclism), Ocean (ochelari inot), Shoptic B&S (schi);
     
  • Ochelari de soare: Polaroid Kids;
     
  • Lentile corectoare: Hoya, Carl Zeiss, Rhein Vision;
     
  • Accesorii: oculzoare Ortopad (Master Aid), terminale pentru bratele ochelarilor (Centro Style), snururi pentru ochelari (Centro Style), solutii pentru curatat ochelarii (Centro Style)
Va multumim ca ati vizitat magazinul online Optica Iris si va invitam sa va alaturati si voi misiunii noastre: aceea de a pune pe primul loc vederea copiilor dumneavoastra. Nu uitati, o vedere clara are un rol foarte important in dezvoltarea armonioasa a copilului!
 
Ochelari de vedere pentru copii Disney Princess Ochelari de vedere pentru copii Hello Kitty Ochelari de vedere pentru copii Disney Cars Ochelari de vedere pentru copii Marvel Spiderman Ochelari de vedere pentru copii Success Ochelari de vedere pentru copii Miraflex Ochelari sport pentru copii Leader C2 Ochelari de inot pentru copii Ocean


pin 0754 687 124 pin str. Calea Manastur nr. 13, Cluj Napoca cluj
Contact Optica Iris Telefon: 0754 687 124
Email: contact@opticairis.ro
Program: Luni - Joi 09:00 - 19:00 Vineri 09:00 - 18:00
Web Design by Softimpera
Copyright © Optica Iris 2020 |
Ochelari de Vedere Copii – Rame Ochelari Copii – Optica Medicala Pediatrica
×
Copilul tău are nevoie de ochelari însă nu știi cum să alegi perechea potrivită pentru el?
Descarcă GRATUIT
Ghidul complet de alegere a ochelarilor de vedere pentru copii

Din ghid poți afla:
 Cum să alegi corect ochelarii de vedere în funcție de rame
 Cum să interpretezi datele tehnice de pe rama ochelarilor
 Cum să alegi corect ochelarii de vedere în funcție de lentile
 
   
Sunt de acord cu termenii și condițiile
Sunt de acord sa primesc Newsletterul Opticii Iris