Termeni si Conditii newsletter

Sunt deja client

Email
 
Parola
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×

Ne gasiti pe whatsapp:
0754 687 124
Orar:
L-J: 09:00 – 19:00
V: 09:00 – 18:00

Telefon: 0754 687 124
Email: contact@opticairis.ro

»
Termeni si Conditii Newsletter

Termeni si Conditii Newsletter

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

La Optica Iris ne concentrăm eforturile pentru a ne respecta clienții. De aceea trimitem Newsletter doar persoanelor care s-au abonat la acest serviciu. În cazul în care ați primit Newsletterul Optica Iris fără să vă fi dat acordul, ne cerem scuze pentru neplăcerea creată. Dacă nu mai doriți să primiți emailuri de la noi, vă puteți dezabona cu ușurință de la Newsletterul nostru apăsând pe link-ul de dezabonare din partea de jos a paginii de Newsletter. 
Considerăm că este important să vă protejam confidențialitatea și să vă informam cu privire la modul în care utilizam datele dumneavoastră personale. 

Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include următoarele:
  • Numele și datele de contact (e-mail), pentru a vă putea trimite Newslettere.

  • Date despre dispozitivul și rețeaua pe care le utilizați pentru a vă conecta la site-ul și la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicațiile software instalate pe dispozitivul dvs. De asemenea, includ adresa IP, setările regionale și setările de limba.

Scopul colectării datelor personale

Scopul colectării datelor personale este acela de a vă putea trimite Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS), cu privire la:
  • Articole educative și informative  – articole educative, sfaturi utile, recomandări și recenzii, informații despre evenimente, concursuri și/sau campanii pe care le organizăm individual sau împreună cu partenerii noștri;

  • Informații despre produse, servicii și evenimente;

  • Informații despre ofertele de marketing si publicitate: promoții, reduceri, coduri de reducere sau oferte speciale;

Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele dvs. personale numai pentru scopul în care au fost colectate și vom stoca datele doar atât cat este necesar pentru scopul mai sus menționat.
  • Puteți avea acces oricând la datele pe care ni le-ați furnizat în momentul în care v-ați abonat la Newsletter-ul Opticii Iris și le puteți modifica sau actualiza accesând linkul „Update your preferences” de la sfârșitul paginii de Newsletter;

  • Puteți opta oricând pentru dezabonarea de la Newsletter-ul Opticii Iris, accesând linkul ”Unsubscribe” de la sfârșitul paginii de Newsletter. Odată cu dezabonarea de la Newsletter datele dvs. de contact vor fi șterse din bazele noastre de date, iar apoi nu veți mai primi niciun e-mail din partea noastră.

Protecția datelor cu caracter personal

Vă stocăm datele (nume si adresă de e-mail) într-o bază de date ce se află pe un server protejat. Numai administratorii site-ului au acces la aceste informații. Vom procesa datele în mod sigur, vom aplica și menține masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele dvs. personale.
Viața privată a clienților este foarte importantă pentru noi de aceea dorim să vă asiguram că păstrăm datele dvs. de contact în siguranță și că nu le vom vinde și nu le vom transmite altcuiva sau nu le vom folosi în alte scopuri decât cele pentru care v-ați dat consimțământul.
Pentru mai multe detalii privind politica de confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal puteți consulta linkul următor: http://www.opticairis.ro/prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal 
De asemena, pentru întrebări suplimentare puteți să ne scrieți pe adresa marketing@opticairis.ro.
 

INFORMAȚII DESPRE NEWSLETTER

Cât de des trimitem Newsletter?

Trimitem Newsletter aproximativ o dată pe săptămână. Dacă nu mai doriți să primiți emailuri de la noi, vă puteți dezabona cu ușurință de la Newsletterul nostru.
Pentru că nu ne dorim să vă umplem Inboxul cu e-mailuri care nu sunt din aria dumneavoastră de interes, în partea de jos a fiecărui email pe care îl veți primi de la noi veți găsi un link prin care vă puteți dezabona de la Newsletterul Opticii Iris. Tot acolo veți găsi și un link unde vă veți putea actualiza sau modifica oricând informațiile cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat în momentul abonării la Newsletter.

Ce conține newsletterul?

Newsletterul Optica Iris poate conține:
  • Articole educative și informative  – articole educative, sfaturi utile, recomandări și recenzii, informații despre evenimente, concursuri și/sau campanii pe care le organizăm individual sau împreună cu partenerii noștri;

  • Informații despre produse, servicii și evenimente;

  • Informații despre ofertele de marketing si publicitate: promoții, reduceri, coduri de reducere sau oferte speciale;

În calitate de magazin online de optică medicală pentru copii unic în România, ne dăm silința să vă oferim o gamă completă de produse de optică medicală pediatrică, pentru corecția problemelor vedere și protecția ochilor copiilor, ce sunt ideale pentru a fi purtate indiferent de activitățile zilnice ale copilului.


pin 0754 687 124 pin str. Calea Manastur nr. 13, Cluj Napoca cluj
Contact Optica Iris Telefon: 0754 687 124
Email: contact@opticairis.ro
Program: Luni - Joi 09:00 - 19:00 Vineri 09:00 - 18:00
Web Design by Softimpera
Copyright © Optica Iris 2020 |
Termeni si Conditii newsletter
×
Copilul tău are nevoie de ochelari însă nu știi cum să alegi perechea potrivită pentru el?
Descarcă GRATUIT
Ghidul complet de alegere a ochelarilor de vedere pentru copii

Din ghid poți afla:
 Cum să alegi corect ochelarii de vedere în funcție de rame
 Cum să interpretezi datele tehnice de pe rama ochelarilor
 Cum să alegi corect ochelarii de vedere în funcție de lentile
 
   
Sunt de acord cu termenii și condițiile
Sunt de acord sa primesc Newsletterul Opticii Iris