Categorii
Skip Navigation Links
»
Blog
Colectia de ochelari de vedere pentru copii si adolescenti Lulu Castagnette Colectia de ochelari de vedere pentru copii si adolescenti Lulu Castagnette
15.05.2018 Blogul Optica Iris / Recomandari
Colorate si cu un design tot timpul modern, modelele colectiei de rame de vedere Lulu Castagnette, de la Optica Iris, se numara atat printre preferatele fetitelor, cat si ale adolescentelor. Simpaticul ursulet, emblema brandului, ofera colectiilor Lulu Castagnette un aer vesel, jucaus si plin de imaginatie. 
Colectia de ochelari de vedere pentru copii Hello Kitty Colectia de ochelari de vedere pentru copii Hello Kitty
17.04.2018 Blogul Optica Iris / Recomandari
Colectia de rame de vedere pentru copii Hello Kitty, produsa de Opal si comercializata de Optica Iris, include modele de rame din acetat, plastic si metal, sau o combinatie intre aceste materiale si sunt disponibile intr-o multitudine de forme si culori vesele. Fie ca vrea sa fie trendy, romantica, inocenta sau „starleta in devenire”, fiecare fetita isi va gasi in colectia Hello Kitty un model de ochelari care sa o reprezinte.
6 semne care indica probleme de vedere la bebelusi 6 semne care indica probleme de vedere la bebelusi
10.04.2018 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Medicii oftalmologi recomanda ca primul control oftalmologic complet sa se realizeze pana la varsta de 2 ani. Insa, aceasta nu este o regula. Exista cateva semne care indica probleme de vedere la bebelusi, care va vor ajuta sa va dati seama daca suspiciunile voastre sunt reale sau nu.

Colectia de ochelari de vedere pentru copii Marvel Spider-Man Colectia de ochelari de vedere pentru copii Marvel Spider-Man
03.04.2018 Blogul Optica Iris / Recomandari
Copilul tau este fascinat de mic de aventurile super-eroilor, iar unul dintre personajele lui preferate este Spider-Man? Atunci cu siguranta isi va dori o pereche de ochelari Spider-Man, inspirti de carismaticul personaj de benzi desenate. 
Materiale hipoalergenice pentru ramele ochelarilor de vedere pentru copii Materiale hipoalergenice pentru ramele ochelarilor de vedere pentru copii
27.03.2018 Blogul Optica Iris / Recomandari
Fiind un accesoriu care trebuie purtat in permanenta, rama ochelarilor de vedere trebuie sa fie confortabila si sa nu irite pielea sensibila a copilului, altfel spus trebuie sa fie confectionta dintr-un material hipoalergenic. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >>