Categorii
Skip Navigation Links
»
Blog
4 tipuri de lentile pentru ochelarii de vedere pentru sport 4 tipuri de lentile pentru ochelarii de vedere pentru sport
19.09.2019 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Ochelarii de vedere pentru sport trebuie alesi luand in considerare mai multe aspecte, printre cele mai importante numarandu-se tipul lentilei. 
Cum alegi ochelarii de soare pentru copii? Cum alegi ochelarii de soare pentru copii?
28.08.2019 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Alegerea unei perechi de ochelari de soare pentru copii este extrem de importanta pentru ca cei mici sa fie protejati corespunzator impotriva razelor UV. 
De ce sa tii cont cand iti alegi ochelarii de inot cu dioptrii? De ce sa tii cont cand iti alegi ochelarii de inot cu dioptrii?
16.08.2019 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Persoanele cu probleme de vedere carora le place sa inoate pot face acest lucru cu usurinta utilizand ochelari de inot cu dioptrii dintr-o diversitate de modele. 
 Colectia de ochelari de vedere pentru adolescenti New York Yankees Colectia de ochelari de vedere pentru adolescenti New York Yankees
07.08.2018 Blogul Optica Iris / Recomandari
In colectia de ochelari New York Yankees detaliile sunt cele care fac diferenta: culori elegante, printuri, combinatii de culori monocrome sau diferite pattern-uri atat pe zonele interioare, cat si pe zonele exterioare ale bratelor. 
Colectia de ochelari de vedere pentru copii si adolescenti Lulu Castagnette Colectia de ochelari de vedere pentru copii si adolescenti Lulu Castagnette
15.05.2018 Blogul Optica Iris / Recomandari
Colorate si cu un design tot timpul modern, modelele colectiei de rame de vedere Lulu Castagnette, de la Optica Iris, se numara atat printre preferatele fetitelor, cat si ale adolescentelor. Simpaticul ursulet, emblema brandului, ofera colectiilor Lulu Castagnette un aer vesel, jucaus si plin de imaginatie. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >>