Tratamente Oftamologice Copii - Clinica Optica Iris Cluj

Sunt deja client

Email
 
Parola
 
Am uitat parola

Sunt client nou

Creaza Cont
×

Ne gasiti pe whatsapp:
0754 687 124
Orar:
L-J: 09:00 – 19:00
V: 09:00 – 18:00

Telefon: 0754 687 124
Email: contact@opticairis.ro

»
Tratamente

Cum alegem lentilele ochelarilor de vedere in functie de tratament

Poate este mai putin cunoscut faptul ca lentilele ochelarilor pot fi alcatuite din mai multe straturi, numite in termeni de specialitate tratamente. Desi cu ochiul liber acestea nu se pot vedea, datorita dimensiunii lor foarte, foarte subtiri, o lentila poate ajunge sa aiba mai multe tratamente. Acestea protejează atat ochiul, eliminand reflexiile si razele de lumina daunatoare, dar si lentila, oferindu-i acesteia o durata de viata mai mare.
In prezent, pe piata exista mai multe tipuri de tratamente pentru lentile, fiecare avand rolul de a elimina unul dintre „dusmanii” vederii clare. Iata care sunt acestea:
● Strat de durificare: acest tratament protejeaza lentila de zgarieturile fine mecanice care apar ca urmare a stergerii necorespunzatoare a acesteia;
● Strat antireflex: acest tratament are rolul de a bloca reflexiile provocate de lumina artificiala sau de lumina naturala puternica, crescand astfel transparenta lentilei si oferind o vedere clara indiferent de intensitatea luminii;
● Strat hidrofob-oleofob: scopul acestui tratament este acela de a reduce aderenta picaturilor de apa si a murdariei, usurand astfel curatarea lentilei fara ca aceasta sa se zgarie;
● Strat antistatic: acest tratament risipeste energia statica acumulata, protejand astfel lentilele de depunerea prafului si contribuind la reducerea murdaririi acestora;
Fiecare producător de lentile are mai multe pachete de tratamente, adaptate nevoilor tuturor purtatorilor de ochelari de vedere. Pe site-ul OpticaIris.ro, odata cu achizitionarea lentilelor de vedere, puteti alege si intre trei tipuri de pachete de tratamente pentru lentile, si anume:
Tratamentul Mediu: contine un strat de durificare antizgarieturi si un strat antireflex.
Se recomanda: celor care nu poartă ochelari in permanenta sau, daca o fac, ii poarta doar la citit sau scris, precum si celor care trebuie sa poarte ochelari de vedere o perioada mai scurta de timp.
Tratamentul Premium: contine strat de durificare antizgarieturi, multi-strat antireflex pentru eliminarea a 98% din reflexiile luminii si strat hidrofob-oleofob.
Se recomanda: persoanelor care trebuie sa poate ochelarii de vedere in permanenta, pe o perioada  medie de timp, de pana in 2 ani.
Tratamentul Long-life: contine multi-strat de durificare antizgarieturi (obtinut prin bombardarea tratamentului cu nanoparticule), multistrat antireflex pentru eliminarea a 98% din reflexiile luminii, strat hidrofob-oleofob si strat antistatic.
Se recomanda: copiilor si persoanelor active, care practica diferite sporturi sau celor care trebuie sa poarte ochelari de vedere in permanenata pe o perioada mai lunga de timp, de peste 2 ani. Acestea au ce mai crescuta rezistenta la zgarieturi in comparatie cu pachetele anterioare.
In tabelul alaturat am realizat o comparatie intre cele trei pachete de tratamente pentru lentile de vedere disponibile pe site-ul Optica Iris.ro pentru a fi mai usor de inteles:


Caracteristici Tratament Mediu Tratament Premium Tratament Long-life
Rezistenta la zgarieturi
☆☆☆
☆☆☆
☆☆☆☆☆
Blocarea reflexiilor
☆☆
☆☆☆☆
☆☆☆☆☆
Claritate
☆☆☆
☆☆☆☆
☆☆☆☆☆
Rezistanta la apa, murdarie si praf
☆☆☆
☆☆☆☆☆
Rezistenta in timp
☆☆
☆☆☆
☆☆☆☆☆
 
Daca doriti sa aflati mai multe lucruri despre alegerea ochelarilor de vedere pentru copii, puteti descarca un „Ghid complet de alegerea a ochelarilor de vedere pentru copii”, realizat de Optica Iris. Din ghid puteti afla:
✔ Cum sa alegeti corect ochelarii de vedere in functie de rame
✔ Cum sa interpretetati datele tehnice de pe rama ochelarilor
✔ Cum sa alegeti corect ochelarii de vedere in functie de lentile


pin 0754 687 124 pin str. Calea Manastur nr. 13, Cluj Napoca cluj
Contact Optica Iris Telefon: 0754 687 124
Email: contact@opticairis.ro
Program: Luni - Joi 09:00 - 19:00 Vineri 09:00 - 18:00
Web Design by Softimpera
Copyright © Optica Iris 2020 |
Tratamente Oftamologice Copii - Clinica Optica Iris Cluj
×
Copilul tău are nevoie de ochelari însă nu știi cum să alegi perechea potrivită pentru el?
Descarcă GRATUIT
Ghidul complet de alegere a ochelarilor de vedere pentru copii

Din ghid poți afla:
 Cum să alegi corect ochelarii de vedere în funcție de rame
 Cum să interpretezi datele tehnice de pe rama ochelarilor
 Cum să alegi corect ochelarii de vedere în funcție de lentile
 
   
Sunt de acord cu termenii și condițiile
Sunt de acord sa primesc Newsletterul Opticii Iris