Categorii
Skip Navigation Links
»
Blogul Optica Iris » Noutati
Colectia de ochelari de vedere pentru copii Star Wars Colectia de ochelari de vedere pentru copii Star Wars
10.10.2017 Blogul Optica Iris / Noutati

Anul acesta, producatorul francez de ochelari Opal a lansat o colectie de ochelari de vedere pentru copii inspirati din carismaticele personaje si fascinantul univers Star Wars.

Ochelari de vedere sport pentru adulti Ochelari de vedere sport pentru adulti
04.07.2017 Blogul Optica Iris / Noutati
Stiai ca pe site-ul Optica Iris poti gasi si ochelari de vedere sport pentru adulti? Aici poti gasi modele de ochelari de vedere all sports, ochelari de inot cu dioptrii, ochelari de ciclism cu dioptrii sau ochelari de soare pentru sport,  acoperind astfel o gama larga de sporturi. 
Ochelari de soare pentru copii Bambini by Mario Rossi Ochelari de soare pentru copii Bambini by Mario Rossi
20.06.2017 Blogul Optica Iris / Noutati
Colectia de ochelari de soare pentru copii Bambini by Mario Rossi este dedicata micutilor care doresc sa aiba un stil mai aparte, fiind printre cei mai indragiti astfel de ochelari in randul copiilor din Italia, dar si din restul Europei.
Colectia clip on Solano: ochelari de vedere si protectie solara! Colectia clip on Solano: ochelari de vedere si protectie solara!
30.05.2017 Blogul Optica Iris / Noutati
Ochelarii clip on Solano, dedicati copiilor cu varsta cuprinsa intre 10 si 18 ani, sunt cei mai in trend ochelari din acest an. Functia lor dubla ii transforma cu usurinta intr-un accesoriu obligatoriu, in spatiile inchise acestia putand fi purtati ca si ochelari de vedere, iar afara transformandu-se in ochelari ochelari de soare!
Am lansat „Ghidul de alegere a ochelarilor de vedere pentru sport” Am lansat „Ghidul de alegere a ochelarilor de vedere pentru sport”
09.05.2017 Blogul Optica Iris / Noutati
Pentru persoanele active nimic nu este mai relaxant decat sa poata practica oricand, in siguranta, activitatile sportive preferate, indiferent daca o fac in sala de sport sau in aer liber. Iar pentru ca si persoanele purtatoare de ochelari sa poata practica in siguranta sportul preferat, am lansat „Ghidul de alegere a ochelarilor de vedere pentru sport”.

1 2 3