Categorii
Skip Navigation Links
»
Blogul Optica Iris » Recomandari
Colectia de ochelari de vedere pentru copii Ray-ban Colectia de ochelari de vedere pentru copii Ray-ban
24.02.2020 Blogul Optica Iris / Recomandari
Cunoscute dupa stil, eleganta si calitate, ramele Ray-ban Junior ofera confort la purtare si protectie maxima pentru ochi.
 Colectia de ochelari de vedere pentru adolescenti New York Yankees Colectia de ochelari de vedere pentru adolescenti New York Yankees
07.08.2018 Blogul Optica Iris / Recomandari
In colectia de ochelari New York Yankees detaliile sunt cele care fac diferenta: culori elegante, printuri, combinatii de culori monocrome sau diferite pattern-uri atat pe zonele interioare, cat si pe zonele exterioare ale bratelor. 
Colectia de ochelari de vedere pentru copii si adolescenti Lulu Castagnette Colectia de ochelari de vedere pentru copii si adolescenti Lulu Castagnette
15.05.2018 Blogul Optica Iris / Recomandari
Colorate si cu un design tot timpul modern, modelele colectiei de rame de vedere Lulu Castagnette, de la Optica Iris, se numara atat printre preferatele fetitelor, cat si ale adolescentelor. Simpaticul ursulet, emblema brandului, ofera colectiilor Lulu Castagnette un aer vesel, jucaus si plin de imaginatie. 
Colectia de ochelari de vedere pentru copii Hello Kitty Colectia de ochelari de vedere pentru copii Hello Kitty
17.04.2018 Blogul Optica Iris / Recomandari
Colectia de rame de vedere pentru copii Hello Kitty, produsa de Opal si comercializata de Optica Iris, include modele de rame din acetat, plastic si metal, sau o combinatie intre aceste materiale si sunt disponibile intr-o multitudine de forme si culori vesele. Fie ca vrea sa fie trendy, romantica, inocenta sau „starleta in devenire”, fiecare fetita isi va gasi in colectia Hello Kitty un model de ochelari care sa o reprezinte.
Colectia de ochelari de vedere pentru copii Marvel Spider-Man Colectia de ochelari de vedere pentru copii Marvel Spider-Man
03.04.2018 Blogul Optica Iris / Recomandari
Copilul tau este fascinat de mic de aventurile super-eroilor, iar unul dintre personajele lui preferate este Spider-Man? Atunci cu siguranta isi va dori o pereche de ochelari Spider-Man, inspirti de carismaticul personaj de benzi desenate. 

1 2 3 4 5 6