Categorii
Skip Navigation Links
»
Blogul Optica Iris » Sfaturi utile
De ce sa alegi insertia pentru lentilele de corectie a ochelarilor de ski De ce sa alegi insertia pentru lentilele de corectie a ochelarilor de ski
13.11.2019 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Insertia pentru lentilele de corectie a ochelarilor de ski este o metoda eficienta si ieftina pentru iubitorii acestui sport, care necesita ochelari de vedere.
Top 3 tipuri de ochelari de citit Top 3 tipuri de ochelari de citit
23.10.2019 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
In functie de forma, material si dimensiune, ochelarii de citit pot veni in diferite variante, fiecare avand scopul de a imbunatati  capacitatea de a citi ceva aproape.
4 tipuri de lentile pentru ochelarii de vedere pentru sport 4 tipuri de lentile pentru ochelarii de vedere pentru sport
19.09.2019 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Ochelarii de vedere pentru sport trebuie alesi luand in considerare mai multe aspecte, printre cele mai importante numarandu-se tipul lentilei. 
Cum alegi ochelarii de soare pentru copii? Cum alegi ochelarii de soare pentru copii?
28.08.2019 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Alegerea unei perechi de ochelari de soare pentru copii este extrem de importanta pentru ca cei mici sa fie protejati corespunzator impotriva razelor UV. 
De ce sa tii cont cand iti alegi ochelarii de inot cu dioptrii? De ce sa tii cont cand iti alegi ochelarii de inot cu dioptrii?
16.08.2019 Blogul Optica Iris / Sfaturi utile
Persoanele cu probleme de vedere carora le place sa inoate pot face acest lucru cu usurinta utilizand ochelari de inot cu dioptrii dintr-o diversitate de modele. 

1 2 3 4 5 6 7