Categorii
Skip Navigation Links
»
Blogul Optica Iris » Sfaturi utile » De ce sa alegi insertia pentru lentilele de corectie a ochelarilor de ski

De ce sa alegi insertia pentru lentilele de corectie a ochelarilor de ski

Pentru cei care iubesc sporturile de iarna, sunt putine lucruri mai placute decat petrecerea unei zile pe partia de ski. Totusi, pentru cei care poarta ochelari de vedere in permanenta, aceasta bucurie poate fi sorbita de un anumit grad de dificultate cu care acestia percep mediul inconjurator in absenta ochelarilor de vedere.
 
Din fericire, in ultimii ani s-a pus tot mai tare accent pe nevoile purtatorilor de ochelari, si astfel s-au dezvoltat
mai multe modele care se pot adapta oricarei activitati pentru cel care ii poarta. Astfel a aparut si insertia pentru lentile de corectie pentru ochelarii de schi, o solutie eficienta dar si ieftina pentru iubitorii sporturilor de iarna care necesita ochelari de vedere. Sunt o varietate de avantaje oferite de acest accesoriu care nu ar trebui sa ne lipseasca la ochelarii pentru ski.

Insertia reprezinta o rama foarte flexibila din silicon, in care se monteaza lentilele de corectie. Aceasta se poate fixa perfect in interiorul ochelarilor de schi, indiferent de forma si marimea lor, datorita picioruselor din silicon, flexibile. De asemenea, pe langa pozitionarea foarte precisa si montajul usor in interiorul ochelarilor de schi, insertia scapa puratorul si de problema aburirii ochelarilor de vedere. În plus, datorita designului inteligent, acestea sunt suficient de largi pentru a-ti oferi o vedere de ansamblu.
 
Chiar daca se utilizeaza doar pentru ochelarii de schi, avantajul acestei insertii este acela ca lentilele de corectie nu mai au nevoie de alte tratamente, adesea costisitoare, deoarece ele se gasesc deja in lentilele ochelarilor de schi. De asemenea, cu ajutorul lor scapi de neplacerile provocate de nepotrivirea perfecta a ochelarilor de vedere in ochelarii de schi, care duce atat la o vedere neclara, cat si la micsorarea unghiurilor de vizibilitate.
 
Un alt avantaj al insertiei pentru lentilele de corectie este acela ca se potriveste pentru orice varsta, atat pentru copii cat si pentru adulti si, deasemenea, se poate aplica pe lentile cu orice dioptrie.

Intra si tu si comanda insertia potrivita ochelarilor tai de ski, accesand linkul: https://www.opticairis.ro/ochelari-sport/insertie-pentru-lentilele-de-corectie-a-ochelarilor-de-schi

Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!

Nume*  
E-mail (nu va fi facut public)    
Comentariu*